Active window

Standardlösningar till besöksnäringen, men vi skräddarsyr också lösningar till andra branscher

Våra skärmar finns både inomhus och utomhus.

Utomhusskärmarna står emot både väder och vind. Skärmen kan därför placeras på de flesta centrala platser, så att du alltid kan hitta rätt information.

TOUCHLÖSNING

Interaktiva turistinformationsskärmar från 10 till 55" för inom- och utomhusbruk.

SUPPORT OCH UTVECKLING

Vår supportavdelning säkrar systemets tillgänglighet och vår utvecklingsavdelning ser till att lösningar utvecklas i takt med att tekniken går framåt och att användarnas behov förändras.

Mobil app

Appar till iOS och Android kompletterar den interaktiva servicen till turister och besökare.

HÅRDVARA

Ett komplett paket består av skärm, PC och ställ/beslag.

Vad säger våra kunder?

"Vi har under många år samarbetat med Active Window vad gäller skärmar och APPar och kan ge dem våra varmasta rekommendationer. Active Window följer med i tiden, tar våra önskemål i beaktande. De utvecklar hela tiden nya produkter och anpassar dem till besöksnäringen som är en ständigt föränderlig bransch som styrs av externa faktorer och samarbeten. Vi får dessutom alltid en fantastisk service och responstiden är kort”

Lisbeth Thy
Turisme- och marketingkoordinator, VisitVejle
"Övergången från analog och personlig till digital och decentraliserad turistinformation var ett strategiskt beslut taget av UdviklingVejen 2013. Vi valde att från starten använda touchlösningen från Active Window, och har sedan dess byggt ut med VisitVejen APPen. Appen har vi i stor utsträckning använt i arbetet med att skapa digitaliserade guideturer där vi förmedlar information om vår natur och kulturhistoria till glädje för våra besökare. Tekniskt och supportmässigt får vi utmärkt service av Active Window."
icon
Charlotte Hammer
Turisme- och kommunikationskoordinator, UtvecklingVejen
Kunder
infopunkter
APP nedladdningar per år
sidvisningar per år