Touchskärms Lösningar

TOUCHSKÄRMS­LÖSNINGAR

FRAMTIDS­SÄKRADE

Active Window erbjuder ett antal framtidssäkrade lösningar som omfattar touchskärmar. Vi levererar touchskärmar i alla format till alla  användningsområdan på privata eller  offentliga platser.

Våra touchskärmar finns vitt spridda i offentliga miljöer, t ex inom besöksnäringen och inom landstinget, där det är praktiskt med en skärm som kan användas utan mus eller dylikt.

ANVÄNDARVÄNLIG TOUCHSKÄRM

Hos oss får du en touchskärm med hög skärmupplösning, bra ljusstyrka och kontrast och med snabb responstid. Vi levererar kompletta touchskärmlösningar inkluderande allt från hårdvara, utveckling av innehåll och uppstart, till drift och utbildning. Vi lägger stor vikt på användarvänlighet för både sändare och mottagare av informationen i systemet.

En touchskärm kan byggas upp på ett mycket användarvänligt och intuitivt sätt. Med få klick får besökaren tillgång till relevant information. Ingen tycker om att köa länge och med en välfungerande touchskärm blir väntetiden markant nedkortad till glädje för både besökaren och medarbetaren. En touchskärm ger möjligheten att reducera personalkostnaderna, eftersom en mängd uppgifter kan levereras elektroniskt.

TOUCHSKÄRMAR KAN ANVÄNDAS TILL

  • Interaktiva tavlor
  • Fingertouch-ritprogram
  • Mötespresentationer
  • Informationssökning
  • Visuell webnavigering
  • Informationskiosk

Oavsett vilket behov du har, har Active Window lösningen som passar till din applikation och ditt behov.

PRESENTATIONER, CMS OCH HOSTING

Alla våra lösningar levereras med standard- eller individuellt designade presentationer och vårt anvä.

Læs mere om Active Window

Se referencer